iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması Basketbol Haberleri: Krzyzewski’nin Geleceği Hala Belirsiz
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

Krzyzewski’nin Geleceği Hala Belirsiz


ABD’li basketbolseverler, halen antrenör Krzyewski’nin Milli Takım ile ilgili kararını bekliyor.

 
ABD’li basketboleverler, antrenör Krzyewski’nin ABD Milli Takımı ile ilgili kararı için bir süre daha beklemek zorundalar. 

Geçtiğimiz yıl Pekin’de düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda ABD Milli Takımı’nı şampiyonluğa taşıyan Krzyewski, son 3 yıldır milli takımı çalıştırmasına rağmen, ileriki günler için kararını henüz vermiş değil. 

Bu hafta içinde ABD Basketbol Operasyonları Sorumlusu Jerry Colangelo ile konu hakkında bir kez daha görüşen Krzyewski halen kararını açıklamış değil. 

22-25 Temmuz 2009 tarihleri arasında Las Vegas’ta kısa bir hazırlık kampına girecek olan ABD Milli Takımı’nda, Krzyewski’nin durumunun bu tarihe kadar netleşmesi bekleniyor. 

“Temmuz ayında kısa bir hazırlık kampı olacak. Sanırım bu zamana kadar her şey netleşmiş olur” diyen Krzyewski, düzenlenen basın toplantısında da Temmuz ayı içinde önlerini daha iyi göreceklerini ifade etti. 

Bu yıl Porto Riko’da düzenlenecek olan FIBA Amerika Şampiyonası’nda mücadele edecek olan ABD, son Olimpiyat Şampiyonu olarak, bu turnuvadan alacağı sonuçtan bağımsız olarak ülkemizde düzenlenecek 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’na katılma hakkını elde etmişti.


0 yorum:

Yorum Gönder