iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması Basketbol Haberleri: F.Bahçe'den ilginç telafi!
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

F.Bahçe'den ilginç telafi!


BEKO Basketbol Ligi'nde final serisinde Efes Pilsen ile karşılaşacak olan Fenerbahçe Ülker, bilet nedeniyle gerilen ortamda ilginç bir kampanyaya imza attı. Sarı-Lacivertli kulüp Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak ve Efes Pilsen tarafından bilet fiyatlarıının 40 TL'ye (biletix servisi ile birlikte 45 TL) çıkarıldığı karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarları için "Telafi" sistemini uygulamaya geçirdi. 

Şube Direktörü Nedim Karakaş, iki kulüp tarafından yapılan ortak basın toplantısı sonrasında, "Efes Pilsen'in maç biletlerini taraftarımız için ayrılan biletleri 45 TL'den satışa çıkartmasının ve de diğer biletlerin kendi taraftarlarına ücretsiz verileceği duyumunu almamızın ardından biz de taraftarlarımızı mağdur etmemek için yeni bir promosyon gerçekleştirdik. Bu iki karşılaşmaya gelen taraftarlarımız maç biletlerini atmasınlar. Fenerbahçe Ülker olarak 9 ve 11 Haziran 2009'da kendi evimizde oynayacağımız iki karşılaşma için bu biletleri değerlendireceğiz. Şöyle ki; deplasmandaki maçlara giden ve bilet alan taraftarlarımız 9 ve 11 Haziran tarihlerinde Abdi İpekçi Spor Salonu'nda açacağımız stantlara biletleriyle birlikte başvurdukları takdirde, kendilerine bu biletler karşılığında 2 bilet ve Fenerium'dan atkı – şapka paketi hediye edeceğiz. Bu sayede taraftarlarımız da herhangi bir mağduriyet yaşamadan maçlarımızı izleme olanağı bulacaklar" açıklamasını yaptı. Taraftarların uzan sürecek serilerde çok sakin olması gerektiğini ve de provakasyona izin vermemeleri gerektiğini söyleyen Karakaş, taraftarların arasına olay çıkarabilecek ve de kulüp olarak saha kapatmaya kadar giden ceza almalarını sağlayacak insanların sızabileceğini bu konuda Fenerbahçe seyircisini uyanık olması gerektiğini vurguladı.

Efes Pilsen'in seriyi 4-0 ile kazanacağına inandığını ancak kendilerinin son iki yılın şampiyonu olduğunu belirten Karakaş, "Kupa için müzemizde yer açsınlar" diyerek Fenerbahçe Ülker'in iddialı olduğunu savundu

Kaynak : NBA Forumu

0 yorum:

Yorum Gönder