iyinet frmtr trkygnclr webmaster seo yarışması Basketbol Haberleri: 'Bu Final Kaçmaz'
twitter
    Ne mutlu Türküm diyene!

'Bu Final Kaçmaz'


BEKO Basketbol Ligi'nde final mücadelesinde Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker'i karşı karşıya getirecek serinin ilk maçına saatler kala iki takım bilet nedeniyle yaşanan gerginliği bir kenara bırakıp Mövenpick oteldeki ortak basın toplantısında biraraya geldiler. 

Fenerbahçe Ülker coachu Bogdan Tanjevic, Efes Pilsen coachu Ergin Ataman, Fenerbahçe Ülker ikinci kaptanı Ömer Onan ve Efes Pilsen'in oyun kurucusu Ender Arslan, basın toplantısına katılırken heyecan verici ve uzun sürecek bir seri olacağı ortak görüşü hakimdi.

Bogdan Tanjevic (Coach / F.Bahçe Ülker): Geçen sene olduğu gibi bu sezonda ligi 3.sırada bitirdik. Sezon boyunca birçok sakatlık ve şansızlık yaşadık. Play-Off'ta Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Telekom ile oynadık. Orada gösterdiğimiz başarıyı finalde de göstermek istiyoruz. Çok ilginç bir seri olacak. Geçen sene de çok çekişmeli olmuştu final serisi. Aynı şekilde bu sezonda kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Taraftarlarımızda bizim yanımızda olacak. Biz sahada görevimizi yerine getirirken, onlarda tribünde görevlerini en iyi şekilde yapacaklar. Kim daha az hata yaparsa şampiyon o olacak. Detayları doğru yansıtmamız gereken bir seri olacak.

Ömer Onan (Oyuncu / F.Bahçe Ülker): Daha önceki senelerde bu kadar ilgi yoktu. Bu da Türk basketbolunun her geçen sene ileri bir noktaya geldiği gösteriyor. Artık son viraja geldik. İki takımda da çok iyi Türk ve yabancı oyuncular var. Ülker'i de dahil edersek son 3 yıldır elde ettiğimiz şampiyonluğu devam ettirmek istiyoruz. Son yıllarda bariz bir üstünlüğümüz var. Güzel bir final serisi olacak. Gerek sahada gerek ekranları başında izleyenler keyifli bir seri izleteceğiz. Efes Pilsen saygı duyulacak bir rakip. İlk iki maç deplasmanda olacak. Seride saha avantajına sahipler ancak biz ilk iki maçtan birini kazanmalıyız.

Ergin Ataman (Coach / Efes Pilsen): İlk kez bir basın toplantısının bu kadar kalabalık olduğunu görüyorum. Bu da final serisinin ne kadar çekişmeli olacağının habercisi. Aynı zamanda finalin heyecanla beklendiğinin bir göstergesi. Efes Pilsen, 38 galibiyet ve 2 mağlubiyetle finale geldi. Karşımızda Fenerbahçe Ülker var. Çok güçlü bir rakip ve önemli bir taraftar desteğine sahip. Aynı zamanda Tanjevic gibi çok başarılı bir antrenörleri de var. Final serisinde Fenerbahçe Ülker'in şampiyonluklara koyduğu ambargoyu kaldırmak istiyoruz. Oyuncularım ve ben buna inanıyoruz

Ender Arslan (Oyuncu / Efes Pilsen): Rakibimiz ligin en başarılı ve güçlü takımlarından biri. Mücadelenin ve sertliğin üst seviyede olduğu bir seri olacak. Biz bu sene başarıya çok kenetlendik. Şampiyonluğu her zamankinden daha fazla istiyoruz. İzleyenlere keyifli bir final serisi izlettireceğiz
NBA

NBA Player Biography

0 yorum:

Yorum Gönder